Saturday, 15 December 2012

For the Second Time

Assalamualaikum semua readers. 
Haii. Apa khabar hari ni? Harap semuanya sihat sihat dan masih gembira di bumi Allah ni. 
Today, masa untuk lepaskan tension. So, nak story pasal tadi me and Rae's group pergi ke Majlis Jubli Emas Tunku Besar Tampin. Happening tu of course lah ada. Bosan tu sikit, biasa lah kalau dah majlis macam tu mestilah penuh adat istiadatnya yang kena follow step by step, ye dok?
Ok ok, story mory ni dah kali kedua pergi majlis macam ni. Tapi dulu tak lah macam ni. Sebab ni pergi dah besar , dengan kengkawan boleh snap sana, snap sini.
Haa kalau dah bab snap snap ni, memang lupa dunia lah kan. Jadi tak nak cerita panjang, aku postkan picture yang dah diambil. <3
okey ni kengkawan aku, Rae's group. :)
o0ps.! nampak tak muka muka teruja jumpa YAM Tunku Isteri Sharlita?

okey, ini student student tempat aku study yang pergi jugak majlis tadi.

ni lah gayanya, kalau dah bergambar tak ingat dah orang lain.


okeylah tu je untuk story mory pasal majlis ni. :)
Terima Kasih luangkan masa untuk membaca. 

No comments:

Post a Comment

Copyright@Semua yang Tertulis diatas ialah Milik Cik Eida Yaya Rae