Thursday, 13 December 2012

It is awesome day.!

Assalamualaikum dan selamat malam. ;)
Hai hai hai. Tido dah belum? But i'm so sure that, yang ramai dah tidur masa aku update benda ni.
Actually hari ni not so awesome. coz semalam Malaysia dah kalah dengan Thailand gara gara referee yang berat sebelah. Sebenarnya bukan salah referee je, corak permainan pun memainkan peranan.
Ehh, sudah sudah. Tak pasal pasal aku menangis macam tengok Fadhli Shas menangis semalam.
How dare you si K-Pop bagi kad merah dekat Fadhli. Huh.!

                                                 
Sungguh membuat aku kecewa.! (Hey stop it eida. Kau update nih bukan untuk story about football okey) 
*tampar diri sendiri.
Actually, nak cakap pasal tarikh 1 Safar 1434 atau dalam bentuk lain 1/2/34 . Lawa tak tarikh tu? dalam kalendar islam ok. and the most important and make it awesome , tarikh ni pada hari Jumaat.
Dan sempena tu, aku mohon maaf andai kata aku nih ada lah gurau lebih lebih. kasaq ka, apa ka. aku tak pasan kot. harap hampa maafkan aku naa. :(

                              
Okey all, tu je sebenarnya. Maaf ambil waktu.  Dan selamat malam semua . Tidur tidur. :)

No comments:

Post a Comment

Copyright@Semua yang Tertulis diatas ialah Milik Cik Eida Yaya Rae