Thursday, 13 December 2012

Perasaan.

Assalamualaikum.
Haii, update entry baru. Tujuannya bukan nak suruh orang follow blog aku ke,
suruh orang baca cerita aku ke. Bukan dan bukan.! Faham?
Ehh, bukan marah tu. Saja saja nak type macam tu. Sebab tu orang kata cara menaip melambangkan perasaan. Kadang kadang tu tak. Saja nak berlakon je.
Ok ok dah merapu meraban. Aku dah tak mampu nak bercerita dengan siapa siapa lagi.
Jadi gunakan blog sebagai medium meluah rasa.
Ok sekali lagi merapu. Kita ke pokok pangkal nya balik.
Sebenarnya perasaan aku sekarang ni tengah macam ni
                                               
Haa faham tak? tu maksudnya Hati Hancur Remuk. Bukan sebab si dia curang, bukan sebab putus cinta.
Tapi sebab lain. Aku fikir patut ke aku bercerita??  Sebab aku tak boleh hadap ni sorang walaupun aku tahu dia lagi terseksa.

No comments:

Post a Comment

Copyright@Semua yang Tertulis diatas ialah Milik Cik Eida Yaya Rae