Saturday, 5 January 2013

Rindukan Kedah.!

Assalamualaikum Semua,
Apa khabar semua? Harap semua sihat. Haii dah lama tak update. Bukan apa gara gara balik kampung
dan line broadband pun terhad. So, nak update banyak banyak kali nih. Balik kampung hari tu pergi melawat saudara mara yang sakit dan termasuklah tokwan sekali. Tapi tak boleh lelamer sebabnya kena study lahh.
Jadi sekarang dah mula
rindukan suasana kampung kedah. :')

Hari tu balik kampung macam macam aku buat, pergi ke laut , cari cengkerang. macam macam. tapi tak dapat nak amik gambar. cuma 1 je gambar sempat aku amik. pemandangan waktu senja dari rumah tokwan.
Nah ni gambar nyee.
 
cantik tak? ni je yang mampu. oke lah. lapar. out dulu. nanti update satu benda yang hott.! :) byeee.

No comments:

Post a Comment

Copyright@Semua yang Tertulis diatas ialah Milik Cik Eida Yaya Rae