Saturday, 2 February 2013

Nak balik Pahang.

Assalamualaikum. Apa khabar semua hari ni? Aku Alhamdulillah sihat walafiat lagi.
Punyalah bersemangat aku bangun awal awal pagi hari ni, sebab nak pergi beli tiket balik Pahang.
Tup tup. Boleh pulak semua tiket habis. Oh my God.! Selalunya tak ada lah sampai macam ni.
Ni semua habis. Tapi aku baru survey 2 kaunter. Tu pun yg selalu aku naiklah. Jap lagi nak pergi survey kaunter lain. Doakan aku okey. Hopefully masih ada rezeki untuk aku. Malas nak menyusahkan family aku. Abang aku kerja, dah tu nak ambil cuti untuk wedding dia yang tinggal lagi beberapa minggu. Tak pasal pasal dah bertambah pening kepala mak aku. Kesian mak. Mak i'm sorry. Tak berniat pun nak buat mak pening. Tak tahu lah nak salah kan sape. Rasa-rasa salah tu datang dari diri sendiri jugak lah kot.
Nasib. Sekarang? How? How?
aRggggggghhhhh.! DAMN!  bencikkkkknye.
Help meeee!


p/s : now tengah tulis tanpa perasaan. :(
Copyright@Semua yang Tertulis diatas ialah Milik Cik Eida Yaya Rae