Thursday, 23 May 2013

Akibat Mengabaikan.

Assalamualaikum, Hai hai semua.Dah lama tak update apa apa entry pun kan. Ni lah AKIBAT  tak update.
Sampai tadi nak login, memikir apa email nye . Adoii, cuak dah. Ingat dah tak boleh dah nak bukak . Ingat dah tak boleh dah nak update. Tapi masih bernasib baik. Masih boleh update macam sekarang. Syukurlah.
Ehhh ,dah kebetulan update ni kan. Meyh nak story sikit. Korang pernah buat job dirumah tak? Erti kata lain JDR . Pernah tak?klik disini http://www.jobdirumah.com/cikeida  Actually nak ajak korang join JDR ni. Korang jangan risau. Benda ni tak tipu. Kalau tak percaya boleh tengok sini 

So dah tengok link link kat atas? Link ke dua tu diowg bincang JDR ni tipu atau tak. Dekat situ korang akan dapat jawapan. Dan tengok banyak blogger yang join. So jangan lah ragu ragu. Joinlah. Tapi pendaftaran RM50. Kenapa RM50 , dekat website dia dah terang kenapa perlu bayar. Tapi kalau tak nak bayar, korang boleh jadi Agent Affiliate JDR ni, yang ni free je. Korang promosi kan link korg.  Tak rugi pun, sebab free kan. Cuba lah buat dulu. Baru kita tahu. After dah jadi agen tu, kalau korang tetiba rasa nak daftar, korang boleh daftar dengan RM30. Actually tu bukan bayaran daftar , tu utk sertai latihan JDR sediakan. Dari RM50 ke RM30 , beza RM20 je. RM20 tu pun duit jugakkan? Kira dah untung lah tu.
So apa tunggu lagi? Join lah sekarang di sini klik sekarang . :)
Ada masa eida story lagi oke. Tata titi. 

No comments:

Post a Comment

Copyright@Semua yang Tertulis diatas ialah Milik Cik Eida Yaya Rae